promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
The Last of Us HBO-sorozat - Pedro Pascal az autóban vigyorog: indul a forgatás!
Borítókép:  Pedro Pascal/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gabriel Luna színész az Instagramján posztolt, látszólag megerősítve, hogy megkezdődött az HBO sorozatának, a The Last of Usnak a forgatása.

Az alább látható fotó mellé Luna a képaláírást is mellékelte: "Már most imádom ezeket az embereket. #MillerTime #thelastofus"

A képen Pedro Pascal, Gabriel Luna és Nico Parker színészek láthatóak balról jobbra. Karaktereik Joel, Tommy, illetve Sarah. 

Merle Dandrige színésznő, aki Marlene-t fogja alakítani, szintén egy egyszerű ünnepi emojival kommentálta a posztot - írja a theGeek.

Bár a sorozat nyilvánvalóan a két játék adaptációja, a rajongóknak fel kell készülniük a különböző változásokra a történet tekintetében. Ez nem új trend, és elég nyilvánvaló, hogy változtatásokat kell végrehajtani attól függően, hogy milyen médiumban mesélik el a történetet. Egy sorozat egyszerűen nem úgy mesél el egy történetet, mint egy videojáték - és ez így van rendjén.

Emellett tegyük hozzá, hogy sokan ismerik azt a történetet, amit a sorozat adaptál, és a változtatás okos lépés, hogy meglepjék a hardcore rajongókat, és a sorozat előrehaladtával tovább találgassanak. Azt nem tudni, hogy az első évad végigveszi-e az első játékot, vagy a The Last of Us: Part II. részből kölcsönöz majd elemeket. A rajongóknak még egy kicsit várniuk kell az ezzel kapcsolatos információkra.

Mivel a forgatások még csak most kezdődnek, a sorozat valószínűleg legkorábban jövő év végén kerülhet adásba. Tehát még elég hosszú idő van hátra, amíg a világ megismerheti az HBO új változatát Joel és Ellie apokaliptikus jövőbe vezető útjáról.

(theGeek)
 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás