promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: jön egy újabb Halálos iramban spin-off, ráadásul nem akárkivel a főszerepben
Borítókép:  Charlize Theron és Vin Diesel / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A franchise egyik legnagyobb genyája saját filmet kap.

A Halálos iramban fő történetszála a 11. epizóddal ér véget, ami azt jelenti, hogy még két film erejéig élvezhetjük a Toretto-féle família eszement kalandjait. Vin Diesel nemrég azt is elárulta, hogy mikor kezdik el forgatni az utolsó két részt.

Persze a színész sem akarja teljesen elengedni a franchise-t, az epikus lezárás után is fogni fogja a kezét és egyengetni fogja a spin-offokkal kikövezett úton; bár, ahogy ő fogalmazott, még abban is benne lenne, hogy musicalt csináljanak a Halálos irambanból.

Hogy a spin-offoknak igenis van jövője a franchise életében, arra a Halálos iramban: Hobbs és Shaw volt a bizonyság, persze, ami működött Dwayne Johnsonnal és Jason Stathammel, nem biztos, hogy Charlize Theronnal is fog.

Márpedig most már hivatalos, hogy a Universal Studios egy Cipher spin-offon is dolgozik. A széria egyik legnagyobb genyája a Halálos iramban 8. epizódjában tűnt fel először, de a most mozikban futó 9. részben is kicsit megbolygatta a szálakat. Mivel Cipher ezúttal is megszökött, valószínűleg a kétfelvonásos lezárásban is szerepelni fog, de mint kiderült, egy külön filmet is kap.

Arról egyelőre nincs információ, hogy ennek a cselekménye időben hol helyezkedik el a Halálos iramban idővonalán, és azt sem tudni, hogy miről fog szólni, de annyi bizonyos, hogy ezúttal is Charlize Theron fogja alakítani a karaktert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás