promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox is csatlakozik a Bosszúállókhoz?
Borítókép:  Megan Fox / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Transformers-széria sztárja, Megan Fox nyilvánosság elé tárta, hogy szívesen szerepelne Marvel-, vagy DC-filmekben.

Megan Fox a 2007-ben bemutatott Transformers című látványfilmben hódította meg először igazán a közönséget, és hamar egy generáció szexszimbóluma lett. Évekkel később a Tini Nindzsa Teknőcökben, és annak folytatásában is feltűnt, de sajnos nem sikerült megismételnie a régi sikereket, manapság pedig szinte csak kisebb alkotásokban szerepel – de most lehet, hogy ez gyökeresen megváltozik.

Megan Fox egy interjúban megemlítette, hogy mindig is imádta a képregényeket, így nagy vágya, hogy szerepeljen egy Marvel-, vagy DC-filmben – azt viszont nem árulta el, hogy szuperhősként, vagy főgonoszként szeretne bizonyítani, de az biztos, hogy a rajongói nagyon örülnének, ha összejönne a dolog.

Többször is előfordult már, hogy egyes színészek a nyilvánosság előtt fejezték ki, mennyire szeretnének csatlakozni valamelyik képregényfilm-szériához, és végül valóra vált az álmuk (gondoljunk csak Tom Holland esetére, akinek évekkel ezelőtt Pókember szerepére fájt a foga), szóval simán lehet, hogy Megan Foxot hamarosan szuperhősként láthatjuk majd Batman mellett – sőt, akár a Bosszúállókhoz is csatlakozhat a Marvel-filmekben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás