promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vin Diesel örülhet: a Halálos iramban-széria bekerült a legnagyobbak közé
Borítókép:  Vin Diesel / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akkora sikert aratott a Halálos iramban 9., hogy ezzel sikerült lenyomnia még az X-Men-szériát is, így minden idők ötödik legtöbb bevételt hozó franchise-a lett.

Valószínűleg senki sem gondolta 2001-ben, hogy a Vin Diesel és Paul Walker főszereplésével készült Halálos iramban egyszer a világ egyik legnépszerűbb szériájává növi ki magát, de végül így lett, és a nemrég bemutatott 9. rész is elképesztő sikert ért el. Sőt, akkora bevételt termelt mindössze pár nap alatt, hogy ezzel bekerült a legnagyobb franchise-ok közé – írja a Variety.

Mivel a Halálos iramban 9. már világszerte több mint 400 millió dollárt termelt csak a mozikban, így a széria összbevétele átlépte a 6,2 milliárd dollárt (ami elképesztő teljesítmény), ezzel pedig minden idők ötödik legsikeresebb filmes franchise-a lett – a Marvel-, Harry Potter-, James Bond- és a Star Wars-sorozat után.

Vin Dieselék az X-Men-szériát taszították le az ötödik helyről, és mivel még két Halálos iramban-filmet terveznek a készítők (a lehetséges spin-offokról nem is beszélve), így könnyen lehet, hogy szép lassan még előrébb fog araszolni a gyors kocsikkal, mókás beszólásokkal és látványosan elnagyolt akciójelenetekkel teletömött sorozat ezen a listán – szóval reszkethet James Bond és a többiek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás