promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas botrány a Jóban Rosszban sorozat körül, a TV2 teljesen ellehetetlenítette a főszereplőket
Borítókép:  TV2/Jóban Rosszban
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 nemrég bejelentette, hogy 16 év után leveszi a képernyőről a népszerű Jóban Rosszban magyar napi sorozatot. A főszereplők teljesen felháborodtak.

Tizenhat évvel ezelőtt indult el a TV2-őn a Jóban Rosszban napi sorozat. Csillagkút lakói éppen olyan híresek voltak, mint az RTL Klub nagyszabású sorozata, a Barátok közt. Az idő múlásával azonban Pográcz doktorék felett is eljárt az idő, így a kereskedelmi csatorna nemrég úgy döntött, hogy nemsokára leveszi a népszerű magyar sorozatot a műsorról.

A Blikk utána járt, hogy mi történik most a Csillagvirág klinikában. A lap úgy tudja, hogy a színészek nem csak elveszítették a munkájukat, de a szerződésükben szereplő versenykorlát miatt egy évig nem igazolhatnak másik sorozathoz.

A forgatás július végével leáll, de a lap szerint annyi az előre elkészült rész, hogy még februárban is képernyőn lesz a már a Super TV2-n sugárzott sorozat. jóban rosszban 

Az egyik szereplő a nevét nem vállalva beszámolt a lapnak a drasztikus változásokról. 

Alig ocsúdtunk fel a kirúgásból, rádöbbentünk, ugyan végkielégítést kapunk, de júliustól gyakorlatilag nincs munkánk. Mivel még csak folyosói pletyka sem nagyon volt a befejezésről, számoltunk ezzel a feladattal. Bár ebben a szakmában semmi sem végleges, nem érzem korrektnek, hogy a produkció ragaszkodik a versenykorláthoz

- nyilatkozta a szereplő, aki azt is elárulta, hogy elégedetlenek a döntéssel, és szerették volna, ha a munkaadó eltekint a szerződés ezen pontjától.

Nem csak a főszereplők háborodtak fel a döntésen, a nézők egy online petíciót indítottak, ám az alkotókat nem hatotta meg a döntés. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás