promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Micsoda?! Fekete Özvegy folytatás Scarlett Johansson nélkül?!
Borítókép:  Scarlett Johansson a Fekete Özvegyben/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Fekete özvegy rendezője szerint lehet, hogy lesz folytatás, de Scarlett Johansson közreműködése nélkül.

Johansson a készülő, a Marvel Moziverzumban játszódó akciófilmben Natasha Romanoff (más néven Fekete Özvegy) főszerepét játssza el már sokadszorra. A karakterét a 2019-es Bosszúállók: Végjáték című film eseményei során ölték meg. A Fekete özvegy egy előzményfilm lesz, amely az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik - írja a theGeek.

Az amerikai szaksajtó megkérdezte a Fekete özvegy rendezőjét, Cate Shortlandet, hogy lehetséges-e a Fekete özvegy folytatása.

„Szerintem egy másik karaktert követve, igen"

- válaszolta a rendezőnő.

„Szerintem Scarlett nagyon örül, hogy távozik a "buliból", tudod, és nem ő az utolsó, aki majd távozik. Úgy döntött, hogy el akar menni. És nem hiszem, hogy jelenleg vissza akarna jönni"

- tette még hozzá Shortland.

Sok rajongó azt találgatja, hogy a Fekete özvegyben Florence Pugh karakterét, Yelena-t állíthatják be Natasha utódjaként a Fekete özvegy szerepébe. Pugh-t már látták a Disney Plus Sólyomszem című sorozatának forgatásán, ami tovább táplálja a találgatásokat, hogy karaktere szerepe az MCU-ban még csak most kezdődik. Shortland azonban állítólag nem volt hajlandó pontosítani, hogy egy esetleges leendő folytatás középpontjában Pugh állna-e. 

A magyar mozikban július 8-tól lesz látható a film, melyről természetesen a Promotions.hu oldalán is olvashattok majd filmkritikát.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás