promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikus hírek Vin Dieseltől a rajongóknak a Riddick 4-ről - filmrajongóknak, gamereknek egyaránt!
Borítókép:  Chronicles of Riddick/Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vin Diesel a Halálos iramban 9 promózása során a Riddick 4. részről beszélt, amelyet a Fast and Furious színésze szerint Ausztráliában fognak forgatni.

Vin Dieselt Dominic Torettóként ismerheted, de a sci-fi rajongók légiója számára a színész leginkább a börtönöket feltörő, csillogó szemű Richard B. Riddick alakításáért a legkedveltebb.

Diesel három filmben - Pitch Black, The Chronicles of Riddick és Riddick (igen, a sorozat elnevezése majdnem olyan zavaros, mint a Fast and Furious filmeké) - alakította a karaktert, és már régóta szóba került egy negyedik rész. Valójában a Riddick 4: Furya cím már évek óta kering az interneten.

Hogy állnak a dolgok a folytatással? Vin Diesel hogy a Halálos iramban 9 sajtópromója közben beszélt arról, hogy mi a helyzet a Riddick 4. résszel, és hogy készül-e folytatás a Riddick-sorozat elismert játékaihoz, az Escape From Butcher Bay és Assault On Dark Athena Riddick címekhez - írja a theGeek.

"Ez annyira vicces, hogy épp a Furyion pólóm volt rajtam. [A rendező] David Twohy remek forgatókönyvet írt. Csak időzítés kérdése, hogy mikor kapunk lehetőséget a forgatásra. De azt hiszem, Ausztráliában fogjuk forgatni. És ez lenne a negyedik fejezet abban a sorozatban, ami fantasztikus lenne."

- mesélte Diesel, hozzátéve:

"Nagy sikert arattunk az Escape From Butcher Bay című filmmel. Most úgy érzem, mintha egy örökkévalósággal ezelőtt lett volna. De el tudom képzelni, hogy kihasználnánk a játékteret, és hozzáadnánk egy extra fejezetet, de az biztos, hogy a [film] forgatókönyve már meg van írva. Szóval nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Riddick negyedik fejezetének forgatása felé haladunk".

Drukkoljunk, hogy Diesel, aki jövő év januárban forgatja a Halálos iramban 9 folytatását, találjon egy kis időt a sűrű időbeosztásában, hogy Ausztráliába merészkedjen a Riddick 4 forgatására. 

A Riddick-franchise a Pitch Black című filmmel indult 2000-ben, amikor Vin Diesel még nem volt annyira ismert Hollywoodban. Bár a film nem aratott jelentős sikert, 2004-ben mégis mozikba került a sokkal nagyobb költségvetésű folytatás, a The Chronicles of Riddick. A film kereskedelmi szempontból nem teljesített jól, világszerte mindössze 107 millió dollárt hozott a hatalmas, állítólag 120 millió dolláros költségvetéssel szemben. Akárhogy is, Dieselnek sikerült elérnie, hogy elkészüljön egy harmadik film, a Riddick. A 2013-ban bemutatott film már rendkívül jól teljesített, 94 millió dollárt keresett 38 millió dolláros költségvetésével szemben.

Ami pedig a játékokat illeti: az Escape from Butcher Bay egy 2004-ben megjelent, a sorozaton belül játszódó videojáték volt. Egy másik játék, pedig Assault On Dark Athena címmel 2009-ben jelent meg. Mivel a videojátékok ennyire meghatározó szerepet töltenek be a modern szórakoztatóiparban, logikus lenne, ha a negyedik filmet egy másik játékkal párosítanák. Úgy tűnik, hogy Diesel szerint ez meg is történhet.

A Riddick 4: Furyát sajnos még nem tudni, pontosan mikor forgatják, de az biztos, hogy a projekt most már beindult!

A 2013-as Riddick című film Youtube linkről itt tekinthető meg:

(theGeek

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás