promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális hírt közölt az RTL Klub
Borítókép:  Media1
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Most+ az egész családnak kínál szórakozást a forró nyári napokon. Július 1-től a gyerekek a Kölyök Klub, míg a nagyobbak a Film+ Vakáció tartalmaival kapcsolódhatnak ki.

Az RTL Klub nemrég jelentette be, hogy július 1-jén felkerülnek a Love Island, és a Survivor korábbi évadai az RTL Most +-ra, és most egy újabb hírt közöltek, amivel az online platform előfizetőinek okoznak örömet.

Az RTL Most+ platformon nincs nyári szünet. A Kölyök Klubon a mesék és a rajzfilmek rajongói választhatnak többek között olyan szórakoztató filmek közül, mint a Mancs Őrjárat, Vuk 2 - Kis Vuk, Tini nindzsa teknőcök, Avatar, vagy éppen a Macsakafogó 2.

Az RTL Most+ filmjei a család minden tagjának kínálnak kikapcsolódást. A Film+ Vakáció akciófilmjei, vígjátékai, romantikus filmjei a nagyobbak számára is remek választást jelentenek. A kínálatban többek között megtalálható az Asterix és Kleopátra, Különösen veszélyes, Bűnvadászok, vagy éppen a Gyémánthajsza, de még számos szórakoztató film közül választhatnak az érdeklődők.

Július 1-től a Kölyök Klub és Film+ Vakáció tartalmak az RTL Most+ felületen. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás