promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vin Diesel kitálalt, nincs több titok
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kérdés, ami milliókat tartott lázban, végre választ kapott.

A héten debütált a mozikban a Halálos iramban 9. része, amit eredetileg még 2020 májusában terveztek bemutatni, de a pandémia még Toretto-ékat sem kímélte.

Oly sok várakozás után végre visszatért a család, és minden eddiginél őrültebb kalandjukba vágtak bele. Az új rész ugyan elképesztően látványosra és akciódúsra sikeredett, mégis a széria legrosszabb darabja lett. Hogy pontosan miért, azt alábbi kritikánkban olvashatjátok el.

Természetesen így is hatalmas moziélményt és felhőtlen szórakozást nyújt a Halálos iramban 9. része, és mi is tűkön ülve várjuk, hogy lássuk, Vin Diesel és Justin Lin hogyan akarják lezárni ezt a grandiózus történetét, hiszen nem titok, hogy a franchise fő cselekményszála hamarosan célba ér.

A Halálos iramban egy kétfelvonásos lezárással fog búcsúzni a rajongóktól, de az Universal Stúdió már korábban bejelentette, hogy spin offokra a jövőben is számítani lehet, emellett készül a Hobbs és Shaw 2. része is.

Mind ez idáig nem voltak információink arról, hogy a stáb mikor kezdi el forgatni az kétrészes 10. epizódot, de Vin Diesel most végre lerántotta a leplet.

A színész a Regalnak adott interjút, amiben elárulta, hogy az utolsó filmek forgatási munkálatai egy időben, 2022 januárjában kezdődnek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás