promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas meglepetés várja a Marvel-rajongókat a Shang-Chi új előzetesében – videó
Borítókép:  Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája új előzetese, és nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel elhozta nekünk az eddigi legkülönlegesebb filmjét, ami rengeteg meglepetést tartogat számunkra.

A Marvel idén rendesen odateszi magát, hiszen négy filmmel is kedveskedik a szuperhős hiányban szenvedő közönségnek: július 8-án bemutatásra kerül a Fekete Özvegy; szeptember 2-án a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája; november 4-én az Örökkévalók; majd a Pókember várva várt harmadik része zárja a sort december 16-án – szóval bőven lesz mit néznünk az év második felében.

A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája több szempontból is különleges, illetve fontos a Marvel és a nézők számára, hiszen a stúdió már a 2008-as Vasemberben is elkezdte alapozni ezt a filmet és a mögötte álló mitológiát, ráadásul a Simu Liu által alakított Shang-Chi a Marvel első ázsiai származású szuperhőse, aki saját alkotást kap.

A film legújabb előzetese alapján látványosan megvalósított, izgalmas összecsapásokat láthatunk majd, és egy egészen érdekes világba nyerhetünk betekintést – de akadt egy olyan hatalmas meglepetés is, ami egyből letaglózta a rajongókat: a rövid kedvcsináló végén feltűnik a Doctor Strange-ből ismert Wong, és a 13 évvel ezelőtti A hihetetlen Hulk óta nem látott Förtelem is, szóval nagyon úgy tűnik, hogy visszatér a Marvel egyik leghírhedtebb, és méltatlanul elhanyagolt gonosza.

Itt lehet megtekinteni a Destin Daniel Cretton (Átmeneti állomás) által rendezett Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája friss előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás