promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Polly Pocket-film, ráadásul az Emily Párizsban főszereplőjével
Borítókép:  Lily Collins / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Filmet készítenek a '90-es évek egyik legnépszerűbb játéka, a Polly Pocket alapján, és már a főszereplőt is megtalálták Lily Collins személyében.

Valószínűleg sokan emlékeznek még a Mattel által gyártott Polly Pocket nevű slágertermékre, ami gyakorlatilag egy zsebben elférő babaház volt mini figurákkal, amit a gyerekek bárhová gond nélkül magukkal vihettek. Annak idején szinte minden kislány kezében ott volt ez a rendkívül népszerű játék, szóval biztos, hogy a következő hír sokakból kihozza majd a nosztalgiát.

Bejelentették, hogy érkezik a Polly Pocket-film, amiben az Emily Párizsban színésznője, Lily Collins alakítja majd azt az aprócska nőt, akivel összebarátkozik egy kislány – ráadásul az a Lena Dunham írja és rendezi majd az alkotást, akinek a Csajok című sorozatot is köszönhetjük.

Lily Collins gyerekkorában imádta a Polly Pocketet, így nagyon izgatott, hogy a nagyvászonra varázsolja az ismert terméket, Lena Dunham pedig elárulta, hogy egy olyan okos, és játékos filmet szeretne készíteni fiatal hölgyeknek, ami kicsit sem nézi le őket vagy az értelmi szintjüket.

Igaz, hogy elsőre elég furcsán hangzik, hogy valaki filmet készít a Polly Pocketből, de ezek alapján egész érdekesen hangzik a projekt, és még akár valami jó is kisülhet belőle – a lényeg, hogy a végeredmény szórakoztató legyen, és ne egy 1,5-2 órás játékreklámot kapjon a közönség.

Itt egy retro videó a Polly Pocketről azoknak, akik nem tudják, hogy miről van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás