promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Minyonok készítői folytatják az éneklő állatok történetét: megérkezett az Énekelj! 2 előzetese!
Borítókép:  youtube.com/UIP-Duna Film (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Öt évet kellett várnunk rá, de idén végre bemutatásra kerül az Énekelj! 2 című animációs film, ami az előzetes alapján nagyon szórakoztató lesz.

2016-ban mutatták be a Gru-szériát és a Minyonokat is készítő Illumination stúdió animációs meséjét, az Énekelj!-t, amiben cuki állatkák dalolásztak ismert slágereket. Az alkotás hatalmas siker lett, így természetesen hamarosan megérkezik a folytatás, amiben ismét betekintést nyerhetünk tehetséges hőseink életébe, miközben újabb kedvelt zenéket adnak elő.

Az Énekelj! 2-ben egy hatalmas műsoron dolgoznak az első részben megismert karakterek, de a biztos siker érdekében muszáj meggyőzniük egy hosszú ideje nyugdíjba vonult legendát is, hogy térjen vissza a reflektorfénybe, és csatlakozzon hozzájuk – de ez jóval nehezebb, mint gondolták, így veszélybe kerül a nagy előadás.

A magyar nyelvű előzetes alapján elég mókás és határozottan kellemes lesz a rajongók által már nagyon várt folytatás, ráadásul többek között Drake és Billie Eilish dalai is felcsendülnek majd. Nagyon úgy tűnik, hogy kicsit sem fog csalódni a közönség, és az Illumination ismét igazi kasszasikert tartogat számunkra.

Az Énekelj! 2 jelen állás szerint december 9-én érkezik a magyar mozikba, itt lehet megtekinteni a szinkronizált előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás