promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demjén Ferenc visszatér
Borítókép:  Veol
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demjén Ferenc idei első koncertjére gyakorlatilag már lehetetlen jegyet kapni.

Hosszú kényszerszünet után végre újra színpadra áll a 74 éves a Kossuth-díjas zenészlegenda, Demjén Ferenc, vagyis az ország Demjén Rózsija, akinek idei első koncertjének a Margitszigeti Szabadtéri Színpad ad otthont.

Tavaly év márciusában, mikor Magyarországon is megjelent a koronavírus, sajnálatos módon megszakadt az épphogy elindult „Indulj új csodákat látni” turné, de most, hogy az élet visszaállhat a normális kerékvágásba, Demjén Ferenc is folytathatja a turnét, amelynek címe talán most még nagyobb jelentőséggel bír mindannyiunk számára.

Igaz, jelen pillanatban az lenne a csoda, ha valaki szerezhetne még jegyet a nagszabású koncertre, ugyanis Rózsi zenei eseményére már rég elfogytak a jegyek. Ilyenkor az ember nem tehet mást, mint hogy folyamatosan figyeli a közösségi média csoportjait, hátha valak mégsem tud ott lenni június 29-én, kedden a Margitszigeten, és szívesen odaadná másnak a jegyeket.

Aki csak teheti, és szereti Demjén Ferencet, semmiképp se hagyja ki a koncertet, mert az ikon mindössze két alkalommal lép fel idén:

június 29-én a Margitszigeten, és december 30-án a már megszokott Sportaréna-beli koncertjén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás