promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új napi sorozat készül a Keresztanyu alkotóival
Borítókép:  Velvet
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Keresztanyu stábja egy krimisorozatot forgat Tihanyban.

Hámori Barbara, a Keresztanyu című sikersorozat showrunnere egy pillanatra sem áll le. Folyamatosan újabb és újabb projekteken és sorozatötleteken dolgozik. Most éppen egy olyan műfajba vágott bele, ami újdonságnak számít, hiszen napi krimisorozat még nem készült itthon.

A Hotel Margaret címet viselő széria forgatókönyve már elkészült, így a forgatási munkálatok is hamarosan megkezdődhetnek Tihanyban. A szereplőkről egyelőre nem sokat tudni, de az már biztos, hogy a Drága örökösök-ben feltűnt Csarnóy Zsuzsa, és a Barátok közt egykori sztárja, Nyári Dia is játszik majd benne.

„Igen, valóban készülünk egy új sorozattal, ami itthon új műfaj, hiszen napi krimi eddig nem volt. Könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet lesz, amely megidézi a Bujtor-filmeket, valamint az Agatha Christie-regényeket”

- erősítette meg a Blikk-nek a hírt Hámori Barbara, akinek régi vágya volt, hogy krimit rendezzen, és örül, hogy a Keresztanyu stábjával valósíthatja meg ezt az álmát.

Mint azt a rendező-forgatókönyvíró elmondta, az alkotó csapat hamarosan Tihanyba költözik egy hónapra, és elkezdik forgatni a sorozatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás