promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden Disney-rajongó dührohamot kapott, mikor meglátta az élőszereplős Hófehérkét
Borítókép:  Rachel Zegler a West Side Story-ban/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rachel Anne Zegler még csak idén májusban fújta el születésnapi tortáján a húsz gyertyát, de már 2018-ban, 16 éves korában felfigyelt rá Steven Spielberg rendező.

A Disney továbbra is folytatja klasszikus rajzfilmjei és animációs filmjei élőszereplős feldolgozásainak sorát: A szépség és a szörnyeteg, Aladdin, Mulan, most pedig jön a Hófehérke és a hét törpe újrafeldolgozása is, amelynek – a Deadline írása alapján – megtalálták a főszereplőt alakító színésznőt is. Igazi "Disney-színésznőről" beszélhetünk, legalábbis az eddigi információk alapján.

Az illető leányzó Rachel Anne Zegler, aki még csak az idén, májusban lett 20 éves, ugyanakkor Steven Spielberg már 2018-ban, 16 éves korában is felfigyelt rá. Spielbergnek Rachel videói tetszettek meg, amelyekben a lány azért énekelt, hogy megkapja a West Side Story című musical klasszikus új adaptációjának főszerepét. Zegler el is érte célját és hozzájutott az álomszerephez.

Spielberg filmjét a 20th Century Studios forgalmazza majd, ami már rég a Disney részét képezi. A színésznő emellett a DC / Warner által készített Shazam! Fury of the Godsban is elcsípett egy szerepet: a főszereplő osztálytársát és szerelmét alakítja majd.

Rachel Zegler emellett az Immaculate Conception High School olyan musicaljeiben is alakította a főszerepeket, mint A szépség és a szörnyeteg és A kis hableány, amelyek szintén gyermekkorunk meséi, és amelyekből klasszikus rajzfilmek is készültek. Rachel Zeglerhez tehát úgy tűnik, passzol ez a szerepkör. 

A Hófehérke és a hét törpe élőszereplős változata azonban még messze jár a mozibemutatótól: még csak 2022-ben indulhat a forgatása. A filmet Marc Webb rendezi, akinek többek között A csodálatos Pókembert is köszönhetjük. Elvileg már 2020-ban indult volna a forgatás, azonban a koronavírus-járvány közbelépett és neki is akadtak más teendői. A Deadline írása szerint olyan remake-re számíthatunk, mint például a Mulan, ahol alaposan hozzányúltak az alaptörténethez - legalábbis az eredeti rajzfilmhez képest.

Hogy az eredeti rajfilm rajongói nincsenek kibékülve a főszereplő castingjával, az már most látszik, hiszen a bejelentés után hatalmas felháborodás robbant ki az elégedetlenkedők körében.

(Deadline)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás