promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelenkedett a szép Trónok harca-színésznő, azóta minden filmes azt kéri tőle, hogy vetkőzzön
Borítókép:  Nathalie Emmanuel/Profimedia/Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nathalie Emmanuel azt állítja, hogy a filmkészítők azóta kérik, hogy gyakrabban jelenjen meg meztelenül a képernyőn, amióta pucéran meglátták a Trónok harcában.
 

Nathalie Emmanuel a "Trónok harca" harmadik évadában csatlakozott a sorozathoz Missandei szerepében, és a hátralévő évadokban 38 epizódot (15 epizódot visszatérő szereplőként és 23 epizódot állandó sorozatszereplőként) töltött a sorozatban. A "Make It Reign with Josh Smith" podcastben nemrég adott interjúban Emmanuel elmondta, hogy a sorozat hírhedt meztelen jelenetei további filmes és televíziós projekteket eredményeztek, feltételezve, hogy bármilyen meztelenséget szívesen vállal a képernyőn.

"Amikor a 'Trónok harca' című sorozatban szerepeltem, beleegyeztem bizonyos meztelen jelenetek vagy a sorozaton belüli meztelenség felé" - mondta Emmanuel (az Insideren keresztül) - "És más projektekből az a felfogás alakult ki, amikor a szerep megkövetelte a meztelenséget, hogy nyitott vagyok bármire, mert abban az egy sorozatban megtettem."

Emmanuel így folytatta:

"Voltak olyan emberek, akik a forgatáson azt mondták: 'De ez a szerep ezt igényli', én pedig azt mondtam: 'Rendben van, értem, hogy ezt igényli a szerep; de én nem érzem magam elég kényelmesen hogy, hogy ennyire levetkőzzek. Egy kicsivel visszafogottabb meztelenkedésre hajlandó vagyok."

Ha valaki ragaszkodik ahhoz, hogy több meztelenségbe egyezzen bele, mint ami neki megfelel, Emmanuel így szokott válaszolni:

"Nos, köszönöm szépen, értékelem az érdeklődését, de ez nem az, amit én szükségesnek érzek ehhez a szerephez, és ez véleménykülönbség és kreatív különbségek, és ez rendben van. Tízből kilencszer az emberek sokkal inkább a megoldásokon alapulnak, és kompromisszumot akarnak kötni"

- tette hozzá Emmanuel, megjegyezve, hogy a legtöbbször az alkotók megértik az ő álláspontját a kérdésben.

A Trónok harca című sorozatban nyújtott szerepe után Emmanuel folytatta a televíziós munkát: főszerepet játszott Mindy Kaling "Négy esküvő és egy temetés" című minisorozatában a Hulu számára, és szinkronszerepet kapott a Netflix "The Dark Crystal: Age of Resistance" című filmjében. A színésznő a "Trónok harca" alatt csatlakozott a Halálos iramban filmfranchise-hoz a 2015-ben bemutatott hetedik résszel. Emmanuel folytatta a sorozatot a 2017-es nyolcadik epizóddal és a rövidesen érkező kilencedik ("F9") részben is szerepel majd, amely június 25-én kerül a mozikba. Emmanuel filmes karrierjének további állomása a Netflix Tolvajok hadserege című filmje, illetve Zack Snyder A halottak hadserege című filmjének élőszereplős előzményfilmje.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás