promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Space Jam folytatásának új előzetese – Ez lesz a nyár legszórakoztatóbb filmje?
Borítókép:  Space Jam: Új kezdet / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy a LeBron James és Tapsi hapsi főszereplésével érkező Space Jam: Új kezdet című film egyenesen kihagyhatatlan lesz.

1996-ban meghódította a világot a Space Jam című film, amiben a kosárlegenda, Michael Jordan belecsöppent a Bolondos dallamok és Tapsi hapsi őrült világába, ahol természetesen kosárlabdáznia kellett, miközben a mókás rajzfilmkarakterek körülötte hülyéskedtek. Most eljött az ideje a folytatásnak, de most Jordan helyett LeBron James fog baromkodni egyet az ikonikus karakterekkel.

A Space Jam: Új kezdet című filmben hősünk (LeBron James) vissza akarja szerezni az elrabolt kisfiát, és ennek az a feltétele, hogy megnyerje a Space Jamet a Bolondos dallamok nem túl profi csapatával – szóval nincs egyszerű dolga, ráadásul Don Cheadle az alkotás főellensége.

Az új előzetes alapján egy igazán szórakoztató, látványos filmet kapunk, ami valószínűleg a kicsiket és a nagyokat is meghódítja majd.

Érdemes beírnunk a naptárba július 17-ét, ugyanis akkor érkezik a mozikba a Space Jam: Új kezdet, aminek itt lehet megtekinteni a legújabb kedvcsinálóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás