promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rommá fogod röhögni magad a SzkiTon gyúrós klipjén – videó
Borítókép:  SzkiTon offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akarod, hogy Ferraris legyen a tekinteted, a bicepszed meg háztáji? Akkor ez a klip neked szól!

A SzkiTon őrült projektjét anno Virsinszki Zoltán és Márton Gábor indította útnak, és ezután csatlakozott hozzájuk Haintz Olivér. Sokan nem tudják a srácokról, hogy valójában nem csak videós gag-eket készítenek, hanem már régóta görbe tükröt állítanak a társadalomnak a zenéjükkel is.

Először csak egy mobiltelefonos bohóckodással indult minden, aztán jött, ahogyan ők fogalmaztak, a „SzkiTon-féle ősrobbanás”!

Most egy kondihimnusszal alapoz meg a beachbodynak a legendás humorgyáros hármas.A csapat nem csak az izmokra ment rá, izzadtak egyet a szaunában és szereztek egy kis alapszínt a szoliban is, persze szigorúan tornadresszben, amit egyszerűen imád a közönség.

„Mielőtt még elkészült volna a dal szövege, már tudtuk, hogy hol szeretnénk rögzíteni a klipet, mindenképp ragaszkodtunk a konditeremhez. A forgatás remekül ment, még annak ellenére is, hogy a tervezett koncepciónk 30 százalékát fel kellett adnunk és improvizálnunk kellett bizonyos jelenetsorokat. Ebben segítségünkre volt Bánk Attila barátunk, aki az operatőr szerepét töltötte be. A vágásnál már tudtuk, hogy elég betegre sikeredett, pont ahogy szerettük volna. Reméljük, hogy a konditermekben kötelezővé teszik a szám hallgatását, természetesen közkívánatra”

- mesélte a csapat a nem mindennapi forgatásról.

Most pedig lássuk, hogyan kell fullos nyárra kidolgozni azt a bodyt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás