promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van egy horrorfilm, amit még Stephen King sem tudott végignézni – Kitalálod, melyik az?
Borítókép:  Stephen King / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stephen King elárulta, hogy melyik volt az a horrorfilm, ami annyira kikészítette őt, hogy a megtekintése közben le kellett állítania.

A horror mestere, Stephen King rengetegszer bizonyította már, hogy az ő elméjénél nincs félelmetesebb hely a világon, hiszen olyan alkotásokat hozott nekünk, mint például a Kedvencek temetője, Az vagy A ragyogás, szóval rengeteg álmatlan éjszakát köszönhetnek neki az olvasói, vagy azok, akik a műveiből készült sorozatokat, vagy filmeket nézték az utóbbi évtizedekben.

Úgy látszik, hogy még Stephen Kingnél is van egy határ, ugyanis bevallotta, hogy van egy horrorfilm, amit nem tudott végignézni, annyira félt rajta:

„Amikor először láttam az Ideglelés – The Blair Witch Project című filmet, éppen a kórházban voltam, és belém nyomtak mindenféle gyógyszert. A fiam elhozta nekem videókazettán, és azt mondta, hogy »ezt muszáj megnézned«. A felénél azt mondtam neki, hogy »állítsd le, ez túl félelmetes«.”

mesélte Stephen King.

A legendás író azt is elmondta, hogy azért volt rá ilyen nagy hatással annak idején a fent említett nagysikerű, kisköltségvetésű, kézikamerás alkotás (amiben egy boszorkány legendájáról készítenek dokumentumfilmet fiatalok), mert emlékeztette őt arra, hogy sokkal rémisztőbbek azok a dolgok, amiket nem lát az ember – hiszen néha jóval ijesztőbb a sötétségben hallható zaj, mint az, ami csinálja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás