promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kevin Hart olyan megható filmet csinált az apaságról, hogy már az előzetesén is sírni fogsz
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Jumanji-széria sztárja, Kevin Hart a Netflixre érkező Apaság című filmben megmutatja nekünk egy özveggyé vált édesapa életének nehéz és boldog pillanatait a kislányával.

Kevin Hartot a legtöbben olyan komédiákból ismerik, mint például a Bérhaverok, Pofázunk és végünk, Keményítőkúra vagy a Központi hírszerzés. Hollywood egyik legkeresettebb és legnépszerűbb humoristájáról van szó, aki most úgy tűnik, hogy egészen új vizekre evez, ugyanis egy igazán meghatónak ígérkező drámát hozott nekünk a szülői szeretetről és a gyermeknevelés nehézségeiről.

Az Apaság című film egy olyan apukáról szól, akinek a felesége a szülés utáni napon meghal, így egyedül kell felnevelnie a kislányukat. Gyermeke érdekében gyorsan felül kell kerekednie a mérhetetlen gyászon, miközben teljesen át kell alakítania az életét, hogy a lehető legjobb édesapa váljon belőle.

Az alkotáshoz már egy előzetest is kaptunk, ami alapján igazán szívszorító élményben lesz részünk, hiszen ez a pár perc is elég ahhoz, hogy könnyeket csaljon az ember szemébe. Kevin Hart úgy tűnik, hogy mindent belead annak érdekében, hogy elöntsenek minket az érzelmek, így könnyen lehet, hogy ez lesz az év egyik legjobb drámája.

Itt lehet megtekinteni a június 18-án a Netflixre érkező, Paul Weitz (Egy fiúról) által rendezett Apaság magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás