promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarul is brutális az új Fűrész előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Spirál: Fűrész hagyatéka szinkronos előzetese.

Chris Rock egy esküvőn futott össze a Fűrész-filmeket gyártó Lionsgate fejével, ekkor ismertette vele az ötleteit, hogyan tudna új életet lehelni a népszerű horror franchise-ba.

A stúdió végül zöld utat adott a projektnek, és megszületett a Spirál: Fűrész hagyatéka, amelynek történetét is a főként komikus oldaláról ismert Rock írta, emellett ő lesz a film főszereplője is.

A történet középpontjában a Chris Rock által alakított fiatal nyomozó áll, aki apja (Samuel L. Jackson) árnyékából kilépve próbál megoldani egy gyilkosságsorozatot, ami kísértetiesen hasonlít a Kirakós-gyilkosságokra. Az ügy viszont személyessé válik, és úgy tűnik, valaki John Kramer-t utánozva akarja megleckéztetni a fiatal nyomozót.

A Spirál: Fűrész hagyatékát az a Darren Lynn Bousman rendezte, aki egy öreg rókának számít a franchise-nál, hiszen a Fűrész 2-3-4. epizódját is ő dirigálta. Jigsaw-univerzumának atyja, James Wan csak executive producerként vett részt a projektben, mint ahogy írótársa, Leigh Whannell is, aki az első filmekben alakította Adam-et.

A film szinkronos előzetese alább nézhető meg. Az alkotás május 27-én debütál a magyar mozikban, a Freeman Film forgalmazásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás