promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham új akciófilmjének 18+-os előzetesében csak úgy fröcsög a vér
Borítókép:  Jason Statham / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre ismét közös filmet csinál Jason Statham és Guy Ritchie, ráadásul a Wrath of Man című alkotás az új előzetes alapján elképesztően kemény és akciódús lesz.

Jason Statham az egyik utolsó olyan akcióhős, aki még ma is aktívan gyártja a pörgős, erőszakos, látványos alkotásokat, ráadásul nem süllyedt le Bruce Willis vagy Steven Seagal szintjére, hiszen még mindig mozifilmekben szerepel, és nem egyből DVD-re érkező szennyekkel gyűjtögeti a könnyű milliókat – ez pedig manapság hatalmas teljesítmény.

A színész A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff és a Revolver után ismét együtt dolgozik a legendás Guy Ritchie-vel, ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy közösen elhozzák nekünk az év akciófilmjét.

A Wrath of Man című alkotás egy olyan férfiről szól, akinek egy pénzszállító autó kirablása során megölik az egyetlen fiát, ezért beépül, hogy megbosszulja a tragédiát.

Megérkezett a film új, felnőtteknek szánt előzetese, ami alapján iszonyatosan brutális lesz a végeredmény, hiszen Jason Statham félelmet nem ismerve, különös kegyetlenséggel mészárolja le a rosszfiúkat, ráadásul úgy tűnik, hogy még Post Malone-t is megeteti ólommal, szóval bőven van miért várnunk a május 7-én esedékes premiert.

Itt lehet megtekinteni a Wrath of Man korhatáros ízelítőjét, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás