promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dexter visszatért: így néz ki most mindenki kedvenc sorozatgyilkosa – videó
Borítókép:  Dexter szerepében Michael C. Hall / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre megérkezett a Dexter című sorozatgyilkosos széria folytatásának első rövid előzetese, amiben végre Michael C. Hall is feltűnik.

Sokan tartják a Dexter című szériát minden idők egyik legjobb sorozatának, hiszen Michael C. Hall izgalmas, fanyar humorral rendelkező, helyenként egészen durva sorozatgyilkosos alkotása minden tekintetben különleges. 2006-tól egészen 2013-ig ment összesen 8 évadon keresztül, és igaz, hogy milliók rajongtak érte, a finálé mégis nagy csalódást okozott a közönségnek – éppen ezért örültek rengetegen a hírnek, hogy sok-sok év után végre érkezik a folytatás, ami kijavítja ezt a hibát.

A Dexter ősszel érkező 9. szezonja sajnos csak 10 epizódból fog állni, de mindenképp érdemes lesz nézni, ugyanis állítólag nem csupán arra kapunk választ, hogy valójában mi is történt kedvenc sorozatgyilkosunkkal annak idején az eltűnésekor, de még egy minden eddiginél keményebb ellenféllel is szembe kell néznie.

Jelenleg úgy tűnik, hogy egyedül Michael C. Hall lesz benne az eredeti szereplők közül a folytatásban, ami elég szomorú, de az legalább jó hír, hogy visszatér az első négy évad készítője, Clyde Phillips, aki szerint nem fognak csalódni a nézők – sőt, ezt tekinthetik majd az új lezárásnak.

Kijött a Dexter 9. szezonjának első előzetese, amiben végre Michael C. Hall is feltűnik, és ugyan szinte semmi sem derül ki a rövid kedvcsinálóból, de a hangulat máris megnyerő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás