promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Búcsúzik az RTL Klub három fontos műsora is
Borítókép:  24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezen a héten több műsor is kifut az RTL Klubon.

A héten több műsor, és sorozat is véget ér az RTL Klubon. A mi kis falunk ismétlése április 29-én, csütörtökön ért véget, de ez csak a jéghegy csúcsa volt.

Április 30-án, pénteken két fontos műsor is búcsúzik a csatornán. Arról már korábban hírt adtunk, hogy a Keresztanyu 1. évadának utolsó része április utolsó napján kerül képernyőre.

Az évadzáró epizódban Ludmilla sikeres akciója után távozni készül. Tivadar és Annabella kihallgatást tart. Mindenki összegyűlik Róza mamánál, ahol Bonifác mindent bevall. A Keresztanyu végre szembenéz Anatolijjal, de az igazság mindenkit meglep. Váratlan vendég érkezik a születésnapi buliba, majd egy sztárvendég is fellép.

Ugyancsak pénteken ér véget a Cápák között 3. évada, ami miután korábbi időpontba került át, egyre több nézőt vonzott. Az előző heti adást csaknem 435 ezren nézték a teljes lakosságból, míg a fő korcsoportban (18-49) 241 ezer ember követte.

Ahogy azt láthattuk a reklámokban, a Cápák között 4. évadára már jelentkezhetnek a befektetőkre vadászó vállalkozók, szóval nem kell végleg búcsút intenünk az ország egyetlen üzleti showműsorának.

Vasárnap pedig véget ér az Apatigris 2. évada, ami ugyancsak jó számokat hozott az RTL Klubnak a hétvégéken. Bár közel sem nézték annyian, mint A mi kis falunkat, vagy a a Keresztanyu-t, Scherer Péteréknek így sincs szégyenkezni valójuk, hiszen a 2. évad 9. epizódját is közel 560 ezren nézték.

Az évadzáró epizódban Vivi és Kornél esküvője álomesküvőnek indul, aztán hamarosan rémálommá válik, amikor az utolsó pillanatban kiderül, hogy a lagzit nem tudják a tervezett helyen megtartani. Péter igazi apatigrisként a kezébe veszi az irányítást, és megoldja a helyzetet. Ezek után már csak a saját szerelmi életét kellene megoldania, de arra is van egy őrült ötlete.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás