promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyitnak a mozik: ezekre a filmekre ülhetünk be májusban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az InterCom 6 filmet is moziba küld májusban.

A legfrissebb információk szerint pénteken, de legkésőbb szombaton elérjük a következő bűvös számot, vagyis elérjük a 4 millió főt, akik már megkapták az első adag védőoltást, ami azt jelenti, hogy kinyithatnak például az állatkertek, a színházak, az éttermek belső terei, a szállodák, és a mozik is.

A hazai filmforgalmazók már nagyon várják a nyitást; az InterCom nem kevesebb, mint 6 filmet is moziba küld májusban. Alább láthatjátok, melyek ezek. De a Mozinet kínálatát is itt olvashatjátok.

Kutyák és macskák 3. - A mancs parancs

Bemutató: május 6.

A kutyák és macskák között végre teljes béke honol, a félelmetes kakadu, Pablo, azonban ördögi terveivel mindezt veszélyezteti. Vajon egy tériszonyos cica és egy lusta blöki meg tudja állítani?

A nagysikerű filmek harmadik részében ismét beszélő kutyák és macskák csinálnak furcsa, vicces és különleges dolgokat – úgy, hogy a gazdáiknak fogalma sincs semmiről!

Monster Hunter - Szörnybirodalom

Bemutató: május 13.

Artemis hadnagy (Milla Jovovich) és emberei ismeretlen tájra kerülnek – és az új világ régi lakói nem fogadják őket szeretettel. A hatalmas, elképesztő erejű, meghökkentő harci technikákkal felszerelt szörnyek kérdés nélkül, azonnal végezni akarnak látszólag védtelen ellenfeleikkel.

A Kaptár-filmek rendezője és főszereplője ismét egy videójáték alapján készített filmet. Az elsöprő sikerű, világszerte több mint 55 millió példányban eladott játék filmváltozatában a szörnyek legalább olyan fontos szereplők, mint az ellenük induló kalandorok.

KRITIKÁNK A MONSTER HUNTER C. FILMRŐL!

Szuperagy

Bemutató: május 13.

Carollal (Melissa McCarthy) egyre furcsább dolgok történnek: először visszabeszél neki a tévéje, azután beszól a telefonja, majd végül a mikrohullámú sütője is szemtelenkedni kezd vele. És hogy miért történik vele mindez? Mert a világuralomra törő szuperintelligencia éppen őt választotta kísérleti alanyául.

Melissa McCarthy, aki a Koszorúslányoktól a Női szerveken át A kémig számtalanszor bebizonyította már, milyen vicces tud lenni, végre visszatér kedvenc műfajához, és régi alkotótársaival együtt ismét egy őrült komédiát forgatott.

KRITIKÁNK A SZUPERAGY C. FILMRŐL!

Tom és Jerry

Bemutató: május 20.

Úgy látszik, az ősi ellenségek nem tudnak megszabadulni egymástól: Tom és Jerry újból találkozik, ezúttal egy hotelben, ahol éppen esküvőt készülnek tartani. A két bajkeverő természetesen újból és újból és újból összeméri az erejét, és a legkevésbé sem érdekli őket, hogy körülöttük minden romba dől.

A világ egyik legnépszerűbb, legtöbbet idézett animációs sorozata most az élő és animációs elemeket keverve születik újjá. A látvány modern, de a szellem a régi: sok humor, sok ötlet és rengeteg üldözés!

KRITIKÁNK A TOM ÉS JERRY C. FILMRŐL!

Godzilla Kong ellen

Bemutató: május 20.

Godzilla nemrég legyőzte a többi titánt, és aki életben maradt, az mind engedelmes szolgája lett. De a Koponya-szigeten élő magányos óriás, Kong nem tartozik a hordába. És a 70-es években lezajlott, szerencsétlen végű expedíció óta csak egyre nagyobb és erősebb lett.

A MonsterVerse egyre izgalmasabb fordulatokat vesz: a Kong: Koponya-sziget és a Godzilla II. – A szörnyek királya után az alkotók alaposan felturbózták az eddigieket, és összeeresztik a filmtörténet két legnagyobb legendájú, legfélelmetesebb szörnyét.

KRITIKÁNK A GODZILLA KONG ELLEN C. FILMRŐL!

Mortal Kombat

Bemutató: május 27:

A Külső Világ császára elküldte legjobb harcosát, Sub-Zerót, hogy legyőzze a Földi Birodalom harcosait. Már kilenc bajnokságon győztek: ha tizedszer is diadalmaskodnak, akkor birodalmukhoz csatolhatják a legyőzött területet. És megindul az ostrom, amelynek elképesztő tétje van: az egész világ.

Minden idők egyik legnépszerűbb játéka, valamint a belőle készült filmek és képregények igazi kultuszt teremtettek a látványos, vad kézitusák, a különleges képességű harcosok és különleges fegyvereik köré. James Wan producer már bebizonyította, hogy minden arannyá válik a kezében: most is biztos kézzel indította újra az új franchise-t!

KRITIKÁNK A MORTAL KOMBAT C. FILMRŐL!

De a Mozinet is javában készül az újranyitásra. Ők az alábbi filmeket küldik a mozikba.

Wendy

Bemutató: május 13.

A négy Oscar-díjra jelölt A messzi dél vadjai rendezője az előző film spirituális folytatásaként újabb, képzelet és valóság határán egyensúlyozó történetet tár elénk: ezúttal Pán Péter jól ismert történetét értelmezte át Wendy szemszögéből.

Wendy édesanyja fiatalon lemondott az álmairól. Hogy eltartsa három gyermekét, naphosszat pincérnőként robotol az amerikai dél egy lepukkant kocsmájában. Wendyt azonban még hajtja a letörhetetlen kalandvágy. Megismerkedik Peterrel és az Elveszett Fiúkkal, akikkel mágikus utazásra indulnak az örökké tartó gyerekkor reményével kecsegtető trópusi szigetre.

KRITIKÁNK A WENDY C. FILMRŐL!

Gunda

Bemutató: május 27.

Gunda egyike a világon élő egymilliárd sertésnek. Ő is pusztán azért született meg, hogy beteljesítse azt a sorsot, amit az emberi civilizáció szánt neki: utódokat szüljön, majd élelemként szolgáljon. Gunda azonban erről mit sem sejt, számára idilli környezetben neveli malacait a tanya többi állata között, minden egyes nappal közelebb jutva az elkerülhetetlenhez.

A Joaquin Phoenix produceri közreműködésével készült Gunda egyszerre intim portré egy állatcsaládról és megdöbbentő erejű, szöveg nélküli dokumentumfilm, amely különleges vizuális megközelítéssel tesz fel súlyos morális kérdéseket.

AJÁNLÓNK A GUNDA C. FILMRŐL!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás