promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sailor Moon visszatért, és a Netflix felé tart
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

30 éve, hogy Sailor Moon története először megjelent egy manga magazinban – a kaland azóta sem ért véget!

2021 januárjában mutattak be egy vadonatúj, kétrészes Sailor Moon filmet Japánban, amely az alábbi, furfangos címet kapta: Pretty Guardian Sailor Moon Eternal – The Movie (magyarul a Csinos Sailor Moon Örökké – A film, vagy valami ilyesmi).

Az új történet szerencsére hamarosan a Netflixre is megérkezik, június 3-án lesz a világpremier. 

A film cselekménye elvileg az eredeti manga (Varázslatos álmok) történetén alapszik, amely egy hajdan volt királyságról szól, ami valamikor az egész Naprendszert védelmezte. A huszadik század végén ennek a királyságnak a védelmezői születnek újjá fiatal lányokként, akiknek az a feladata, hogy ismét megóvják a világot a gonosztól, amely ismét felütötte a fejét a világban.

A manga- és animeszerető emberek számára a Sailor Moon alapműnek számít: ez a sorozat volt a „magical girl”-történetek legelső képviselője, azoké a történeteké, amelyeknek hősei különleges képességekkel rendelkező lányok, akik erejüket a gonosz elleni harcra használják. 

A Netflixre érkező, új történet szerint áprilisban, amikor Tokió épp az évszázad legnagyobb napfogyatkozását ünnepli, Usagi és Chibi-Usa (a magyar változatban Kamilla) egy Pegasus nevű élőlénnyel találkoznak, aki a kiválasztott Leány után kutat, az után, aki megtörheti az Arany Kristály pecsétjét. 

Ami a rosszfiúkat illeti, az új filmben egy egész csapat lesz belőlük. Ők a városba érkező Dead Moon cirkusz tagjai, akik azért jöttek, hogy megszerezzék a legendás ezüstkristályt és átvegyék a hatalmat az univerzum fölött.

Itt nézheted meg a film előzetesét:

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás