promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rick és Morty: fantasztikus hírt kaptak a magyar rajongók
Borítókép:  Rick és Morty / HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az HBO GO-nak köszönhetően hamarosan az egész Rick és Morty sorozat elérhető lesz szinkronnal, ráadásul ezzel egy időben az új, 5. évad is érkezik a platformra.

2013-ban került bemutatásra a felnőtteknek szóló Rick & Morty című animációs sorozat, ami szinte egyből kultikus státuszba emelkedett az elvetemült humorának és a zseniális történeteinek köszönhetően. A népszerű alkotás főszereplője egy Rick nevű iszákos, őrült tudósként tevékenykedő nagypapa, és a szerencsétlen unokája, Morty, akivel közösen keverednek elképesztően beteg, de annál szórakoztatóbb kalandokba.

Most igazán remek hírt kaptak a hazai rajongók, ugyanis az HBO közleményéből kiderült, hogy a világpremierrel szinte egy időben, június 21-én érkezik kizárólag az HBO GO-ra a Rick és Morty 5. évada, egyből magyar felirattal – sőt, még az első négy szezon is elérhető lesz, azok ráadásul szinkronnal, szóval bepótolhatjuk, vagy újranézhetjük az eddigi részeket is.

A Rick és Morty nézőinek mindenképp érdemes beírniuk ezt a dátumot a naptárba, hiszen nagy napról van szó, ugyanis tavaly májusban láthattunk utoljára új epizódot, de szerencsére már nem kell sokat várnunk a folytatásra.

Az pedig külön öröm, hogy az HBO GO-nak köszönhetően egy helyen, magyarul élvezhetük a széria összes fantasztikus részét, szóval jobban tesszük, ha felkészülünk a lehengerlő alkotás visszatérésére, ami valószínűleg ismételten elég ütős lesz.

Itt lehet megtekinteni az 5. évad előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás