promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: akkor ki a szemét? Buzás Dóri vagy Halász Vivi?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egymásnak estek az Exatlon Hungary rajongói. Míg a Kihívókkal szimpatizálók Halász Vivit ócsárolják, addig a Bajnok-drukkerek Buzás Dórit mocskolják. De kinek van igaza? Ki a nagyobb szemét?

Hatalmas port kavart az Exatlon Hungary hétfői adása, ugyanis Szente Gréti és Halász Vivi egyik futama során úgy tűnt, hogy a Bajnok sportszerűtlenül járt el, amikor többször is belerúgott a Kihívók labdájába, hogy azt minél messzebb juttassa, és ezzel akadályozza őket a pontszerzésben. Vivi azt mondta, nem is látta a kék labdát, mindenesetre úgy elég nehéz véletlenül kétszer is belerúgni egy labdába, ahogy Vivi tette.

Mielőtt belemennénk a részletekbe, először is nézzük meg a szóban forgó futamot, és jól nézzétek meg Vivit, amikor belerúg a kék labdába.

Azok kedvéért, akik nem követik az Exatlont, elmondom, hogy Gréti és Vivi természetesen újra futották a futamot, mert a sportbírók ezt tartották korrektnek; és ez így is volt jól.

A Kihívók viszont a versenynap végén még szóba hozták Vivi viselkedését. Buzás Dóri nem tudja, hogy a Bajnok szándékosan okozott-e kárt a kékeknek, de az feltűnt neki, hogy tiszteletlenül viselkedik az ellenfeleivel. Többek között vele is.

Ha ezek után nem volt egyértelmű, hogy kik a Kihívó-szimpatizánsok, és kik a Bajnok-drukkerek, akkor az adás után mindenki számára világossá vált. A műsor közösségi oldalai telis-tele vannak olyan kommentekkel, ahol Halász Vivit ócsárolják, de jóval több olyan nézői véleményt olvashatunk, amiben Buzás Dórit mocskolják. Mindkettőre hoztam néhány példát.

Fókuszban Buzás Dóri:

  • „Dorika beszél meccs közbeni viselkedésről.. Szól a gödörből a lyuk..”
  • „Gatya Mama prédikál a sportszerüségről?Valóban nem volt szép amit Vivi csinált,de pont Ő ne szóljon 1 szót se nem egyszer volt vesztes futama után hátat fordított és duzzogva leült a padra.”
  • „Milyen tisztelet te gyök.r????? Mikor pelyhes Viktor kifigurázza az Andrist és ti teli pofával röhögtök, vagy mikor Nyálintka közli az Ákossal, hogy vidd az Ákost(Szarka) lassú is, öreg is.”
  • „Ez a Dóri nem százas, az fix. Beszélnek itt a tiszteletről. Az mennyire tiszteletreméltó, amikor Viktor Andris rúgását paródizálja.? Mind a két csapatban volt már nem szép viselkedés, de könnyű mindig a másikat kritizálni, ahelyett, hogy magába nézne az illető. Dóri szavainak meg semmi értelme, 10 percig magyarázta a semmit. Dóri annyi tiszteletet kapjon, amennyit ő adott a társainak”
  • „A te egész lényed bicskanyitogató Dorottya...”

Fókuszban Halász Vivi:

  • „Vivi "véletlenül" 2X is belerúgott a kék labdába, észre sem vette, hogy ott van előtte. Annyira, de annyira gáz volt ez az egész magyárázkodás”
  • „Csaló Vivi tisztán látszik másodszorra elrugja a labdát bekèbzelt”
  • „Vivien a bajnoknak mondott Sátán! Látszik milyen aljas sportot üzől nő létedre, lassan rosszabb vagy mint egy férfi!”
  • „Hát vihar Vivi nem illik rád a bajnok cim, egy bajnok nem folyamodik ilyen aljas módra hogy elrugdosa az ellenfél labdáit!”
  • „Halász Vivi te bajnok vagy? Hát nem tudod mi vagy te egy gusztustalan ember, direkt elrugod az ellenfeled labdáját. Ez nem bajnokhoz méltó volt szégyeld magad nagyon. Azonnal kizártalak volna a versenyből.”

Hogy melyik tábornak van igaza, azt mindenki döntse el maga. Mindenesetre a Ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk. Ha szeretnéd véleményezni az Exatlon Hungary-ben látottakat, kommentelj a Facebook-poszt alatt, vagy küldj nekünk üzenetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás