promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentés: a Mintaapák visszatér a TV2-re
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 megerősítette a hírt, hogy a Mintaapák új részekkel tér vissza májusban.

December 23-án került utoljára képernyőre a Mintaapák, amelynek 2. évadából összesen 97 epizód volt látható a TV2-n. Bár további 16 részt forgattak le a sorozatból, eddig úgy lehetett tudni, hogy ezeket csak a 3. évad részeként láthatjuk majd.

A SorozatWiki viszont megtudta, hogy a sorozat 3. etapját csak mostanában kezdik el forgatni és leghamarabb az év második felében kerülhet képernyőre; viszont a Mintaapák már májusban visszatérek a TV2-re.

 

A portál értesülései szerint a napi sorozat május 10-én, hétfőtől lesz újra képernyőn, de csak azt a 16 részt láthatjuk majd, amit korábban már leforgattak. Május végén aztán újra hosszabb szünetre vonul.

Az információkat a TV2 Csoport is megerősítette, emellett azt is elárulták, hogy a második évad befejező epizódjaiban kiderül, hogy Linda és Tamás vajon felvállalják-e kapcsolatukat végre a többiek előtt. Miki külföldi munka lehetőségét latolgatja, de hogy megkapja-e az állást és ha igen, mit szól ehhez a családja, hamarosan kiderül. Ahogy az is, hogyan telnek Klára terhességének utolsó hetei.

A Mintaapák visszatérése miatt várhatóan későbbre fog kerülni az Exatlon Hungary, de hogy mennyivel, azt egyelőre nem tudni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás