promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghódította az internetet egy krumpli, ami úgy néz ki mint Groot
Borítókép:  Baby Groot / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem mindenki látja meg a dolgokban a különlegességet, de most mégis sikerült valakinek felfedeznie A galaxis őrzői-szériából ismert Grootot egy krumpliban.

2014-ben mutatták be a Marvel meglepetés sikerét, A galaxis őrzői című filmet, ami tökéletesen keverte az akciót, sci-fit és a humort. Az alkotásban megismerhettük a hatalmas, barátságos (ám néha meglepően erőszakos) falényt, Grootot, aki nagyjából csak a saját nevét tudta kimondani, azt viszont elég szerteágazó módon – szóval nem véletlenül lett ő sokak kedvence, ráadásul eredetileg Vin Diesel hangján szólal meg.

Most egy rajongó elég furcsa dologra lett figyelmes, ugyanis egy félig meghámozott krumpliban vélte felfedezni Groot arcát, ez a felismerés pedig egyenesen felrobbantotta az internetet, és emberek ezrei kezdték el megosztani a burgonyáról készült fotót, miután ők is meglátták benne A galaxis őrzői szeretetre méltó karakterét.

Mivel a legtöbb esetben egy ilyen apróság mellett simán elmennének az emberek, így egészen érdekes és értékes felfedezést tett a fent említett rajongó. Máris rengeteg arcra csalt mosolyt a mókás kis fotó, szóval megérte nyilvánosságra hozni, így mostantól simán számíthatunk arra, hogy majd mások is jelentkeznek olyan zöldségekkel, amiken Marvel figurák vannak – legalábbis szerintük.

Itt lehet megtekinteni Groot krumpliportréját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás