promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a KISS-ről szóló film, ráadásul nem akárki rendezi
Borítókép:  KISS / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Shout It Out Loud címmel érkezik a Netflixre a KISS életrajzi filmje, amiben megismerhetjük Gene Simmons legendás rockbandájának történetét.

Úgy látszik, hogy a Queen és Freddie Mercury életéről szóló Bohém rapszódia című film gigantikus sikere még mindig lázban tartja Hollywoodot, ugyanis sorra jelentik be az életrajzi alkotásokat: Madonna, Robbie Williams, Whitney Houston, Ozzy Osbourne, Boy George illetve Bob Marley is megkapja a magáét, és most újabb legendák csatlakoznak a sorhoz.

Bejelentették, hogy jön az 1973-ban alapított, ikonikus KISS nevű rockbanda életrajzi filmje is, aminek az elkészítésében nagy szerepet kap majd a zenekar két alapító tagja, Gene Simmons és Paul Stanley is, miközben a rendezői székben az a Joachim Ronning fog ülni, akinek A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című alkotást is köszönhetjük.

Shout It Out Loud címmel fog napvilágot látni a mű, ami az „I Was Made For Lovin' You”, „Heaven's on Fire” és egyebek között a „Love Gun” című slágerek festett arcú, nyelvnyújtogatós előadóiról fog szólni, meg persze a KISS kezdeteiről, nehézségeiről és észbontó sikereiről. Még kérdéses, hogy mennyire lesz bevállalós a rendező, hiszen a rockerek élete nem csak játék és mese, de az eddigi munkáiból kiindulva biztos, hogy egy vizuálisan pezsgő művet fogunk kapni.

Az még nem derült ki pontosan, hogy mikor érkezik a film, de jelen állás szerint úgy néz ki, hogy a Netflixen kerül majd bemutatásra, ugyanis a streaming óriás rengeteg potenciált lát a KISS történetében – nem véletlenül, hiszen minden idők egyik legismertebb csapatáról van szó, akikért még ma is milliók rajonganak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás