promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Luca: a Pixar a játékok és a holtak után a kétéltűek érzéseit is felfedi – magyar előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Luca című gyönyörű animációs mese magyar nyelvű előzetese, és nagyon úgy tűnik, hogy a Pixar ismét maradandót alkotott.

Nem hiába a Pixar sokak kedvenc animációs stúdiója, ugyanis elképesztően igényes, szórakoztató és megható meséket gyártanak nekünk már több évtizede. A Toy Story, Coco, Agymanók, Lelki ismeretek és egyebek között a Fel! is bizonyítják, hogy kortól, nemtől függetlenül mindenkire hatással vannak az alkotásaik, hamarosan pedig a legújabbat is láthatjuk, ami ismét igazán különlegesnek ígérkezik.

A Luca című mese kétéltű kölykökről szól, akikről azt hiszik az emberek, hogy vérszomjas szörnyetegek, de igazából csak barátkozni szeretnének és tele vannak érzésekkel. Az olasz riviérán sikerül is haverokra lelniük, de muszáj titokban tartaniuk a valódi kilétüket, nehogy levadásszák őket félelmükben az ottani lakosok.

A Pixar már megmutatta nekünk, hogy a kocsik, a bogarak és még a játékok is rendelkeznek lélekkel, most pedig a kétéltű víziszörnyeken a sor. Már az első előzetesből is kiderül, hogy az animátorok rendesen oda tették magukat, hiszen káprázatos a megvalósítás, szóval könnyen lehet, hogy ez is egy újabb kreatív, közönségkedvenc alkotás lesz, mit időnként újra meg újra előveszünk, ha kicsit jobb kedvre akarjuk deríteni magunkat.

Itt lehet megnézni a jelen állás szerint június 17-től látható Luca magyar nyelvű kedvcsinálóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás