promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kapaszkodj meg! Jön az Így jártam anyátokkal folytatása
Borítókép:  Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal sztárja / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Hulu berendelte a 2000-es évek híres, Így jártam anyátokkal című sitcomjának a folytatását, amelynek Hilary Duff lesz az új főszereplője.

Április 21-én, szerdán jelentette be a hírt a Hulu, hogy berendelte az Így jártam anyátokkal című sorozat folytatását, amelynek a címe stílszerűen Így jártam apátokkal lesz. Az új széria főszereplője Hilary Duff, aki egy Instagram-videóban már meg is erősítette a hírt, Barney Stinson karakterének ikonikus mondatára hivatkozva az eredeti műsorból:

„Öltönyt fel!”

Duff a főszereplőt, Sophie-t fogja alakítani, és az eredeti szériához hasonlóan a sorozat egy kerettörténetre épül majd, amely szerint Sophie Ted Mosbyhoz hasonlóan annak a történetét meséli el a fiának, hogy hogyan ismerte meg az apját.

„Rendkívül izgatott vagyok az új szerep miatt, alig várom, hogy egyre inkább elmélyülhessek benne, és elkezdhessem kideríteni, ki lesz Sophie, és milyen lesz a képernyőre költöző új család. Hihetetlenül izgalmas!” 

– mondta Hilary Duff.

Az Így jártam anyátokkal összesen kilenc évadot élt meg, 2014-ben vetítették az utolsó részét. Az új szériából a Hulu egyelőre tíz epizódot rendelt meg.

A hír némileg vígaszhírként is hat, Hilary Duff ugyanis pár hónapja elárulta a rajongóknak, hogy a Lizzie McGuire tervezett folytatása nem fog létrejönni, miután ő és a Disney+ nem tudtak megállapodni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás