promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő reakciók: a Barátok közt színészei újra megnézték a sorozat legelső részét – videó
Borítókép:  Várkonyi András, Varga Izabella és Ábrahám Edit / 24.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Várkonyi András, Ábrahám Edit és Varga Izabella 23 év után leültek, hogy megnézzék a Barátok közt legelső epizódját, a végeredmény pedig nagyon mókás és nosztalgikus lett.

1998 októberében indult az RTL Klubon a hamarosan véget érő Barátok közt című, már-már legendásnak mondható sorozat, amiben megismerhettük többek közt Vili bácsi, Dr. Balogh Nóra és Berényi Claudia karaktereit, akiket Várkonyi András, Varga Izabella és Ábrahám Edit alakítottak hosszú évtizedeken és elképesztően sok részen keresztül.

A 24 most összeszedte a három színészt, hogy 23 év után együtt nézzék meg a Barátok közt legelső epizódját, a reakcióik pedig mindent elmondanak, hiszen van itt kellemes nosztalgia, nevetés, és persze utólagos megbánás is – ami teljesen érthető, mivel ilyen sok idő elteltével és ennyi tapasztalattal a hátuk mögött már nem ugyanúgy játszanák a figuráikat.

Varga Izabella a saját „csicsergő” hangját cikizte ki, Ábrahám Edit lelőtte a széria egyik fontos csavarját, Várkonyi András pedig az akkori bizonytalanságról beszélt, hiszen például még azt sem tudta, ha Vili bácsi az egyik jelenetben bever egy szöget a falba, annak mennyire kell valósnak hatnia.

A Barátok közt sztárjai azt is elárulták, hogy teljesen más színházban és a televízióban színészkedni, így nem egyszer előfordult, hogy rájuk kellett szólni, mert túlzottan teátrális volt az alakításuk. Időbe telt, míg megszokták, hogy a forgatáson nem kell úgy viselkedniük, mint az előadásokon, hiszen a közeli felvételeken az arcuk apró rezzenése is látszódik, ezért itt nem kell túltolniuk a reakcióikat.

Itt lehet megtekinteni a videót, amin együtt nézik meg a sorozat első részét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás