promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry Potter: megható dolog történt Alan Rickman utolsó forgatási napján
Borítókép:  Piton professzor szerepében Alan Rickman / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Harry Potter-széria Neville Longbottomja, Matthew Lewis elárult egy igazán megható dolgot a Piton professzort megtestesítő, 2016-ban elhunyt Alan Rickman utolsó forgatási napjáról.

2016. január 14-én hunyt el Alan Rickman, akit sokan leginkább a Harry Potter-filmek Piton professzoraként ismernek. A világhírű színészt azóta is rengetegen gyászolják, hiszen családja, barátai és pályatársai szerint is kivételesen jószívű ember volt, és erről árulkodik az a történet is, amit most egykori kollégája megosztott az emberekkel.

„[Alan Rickman] utolsó napján odamentem a lakókocsijához... Aztán csak annyit mondtam neki, hogy »Hé, tudom, hogy ez az utolsó napod, csak el akartam mondani, hogy elképesztő volt veled dolgozni ilyen hosszú ideig. Tudom, hogy nem sokat beszélgettünk, de el akartam mondani, hogy ez azért volt, mert nagyon féltem, de te végig fantasztikus voltál. Szeretném megköszönni, hogy megengedted, hogy 10 éven keresztül veled dolgozzak, miközben egyszer sem kiabáltál velem, és mindenkit egyenrangú félként kezeltél.« Mire ő csak annyit mondott, hogy »Gyere be.« Felrakta forrni a vizet, ittunk egy csésze teát, és elbeszélgettünk arról, hogy merre haladjon tovább a karrierem, és hogy ő mit tanácsolna nekem”

mesélte Matthew Lewis, aki Neville Longbottom karakterét alakította gyerekként a Harry Potter-szériában.

Alan Rickman a szigorú Piton professzorként valóban félelmetes lehet egy kölyöknek, így érthető, hogy miért nem mert odamenni hozzá Matthew Lewis. De úgy látszik, hogy felesleges volt aggódnia, hiszen a világsztár melegséggel és bölcsességgel reagált a fiatal színész közeledésére, aki valószínűleg megfogadta a tanácsait, hiszen egy igazi legendától kapta őket.

Matthew Lewis pályafutása amúgy lassan, de egész szépen ível felfelé, hiszen érdekes projektekben vállal szerepet, viszont az igazi áttörés még nem jött el számára a Harry Potter óta. Ebben a cikkben írtunk a csalódásairól:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás