promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Disney ismét elkészíti a Hamupipőkét, de úgy, ahogy még sose láthattuk
Borítókép:  Hamupipőke / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney új Hamupipőke-filmen dolgozik, ami a gonosz mostohatestvérek szemszögéből mutatná be a klasszikus történetet.

1950-ben került bemutatásra a Disney klasszikus meséje, a Hamupipőke, amiből 2015-ben egy élőszereplős változat is kijött. A történetet senkinek sem kell bemutatni, hiszen már tényleg szinte mindenki ismeri, és valószínűleg pontosan emiatt döntött úgy a stúdió, hogy egy teljesen új megközelítést alkalmaz a következő filmváltozatnál, amihez nem akárkiknek a segítségét kérték.

Kiderült, hogy kezdeti stádiumban van a Disney-nél egy musical-komédia, ami Hamupipőke meséjét a gonosz mostohatestvérei, Anasztázia és Drizella szemszögéből mutatja be. A forgatókönyvet a Koszorúslányok című nagysikerű vígjáték mögött álló Kristen Wiig és Annie Mumolo írják, ráadásul a pletykák szerint valószínűleg a főszerep is az övék lesz.

Ez elég különlegesen hangzik, hiszen akármennyire is negatív karakterekről van szó, valószínűleg mögöttük is van egy érdekes háttértörténet, amit a stúdió mindenképp meg akar osztani a rajongókkal. Kristen Wiig és Annie Mumolo nagyon viccesek és tehetségesek, szóval jó kezekben van a projekt, bár az még közel sem biztos, hogy ténylegesen elkészül, hiszen sok minden függ attól, hogy a forgatókönyvírók mit találnak ki.

Kristen Wiig és Annie Mumolo.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás