promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiányzik Borat? Van egy jó hírünk!
Borítókép:  Borat szerepében Sacha Baron Cohen / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Amazonnak köszönhetően hamarosan megjelenik a Borat 2 bővített változata, amiben még több őrültséget láthatunk Sacha Baron Cohentől.

Tavaly októberben mutatták be Sacha Baron Cohen főszereplésével a Borat folytatását, ami hatalmas siker lett, sőt, még két Oscar-jelölést is kapott, úgyhogy a forgatókönyvírók, és a Borat lányát alakító színésznő, Maria Bakalova is izgulhat a díjátadóig. Az elvetemülten vicces alkotás nagy port kavart a bevállalós jeleneteivel, és most úgy tűnik, hogy kapunk még belőlük egy adagot.

Az Amazon bejelentette, hogy hamarosan érkezik a Borat 2 bővített változata, amiben egyebek között azt is láthatjuk, hogy Sacha Baron Cohen egyszer ténylegesen életveszélybe került, mikor fegyveresek elől kellett elmenekülnie – ott annyira félt, hogy még a színészkedésről is megfeledkezett, és saját magaként figyelmeztette a sofőrt, hogy ne álljon meg, mert ebből erőszak lesz.

Az biztos, hogy a Borat 2 volt a tavalyi év legőrültebb filmje, szóval a rajongók örülhetnek, hogy többet is láthatunk belőle. A Borat Supplemental Reportings Retrieved From Floor Of Stable Containing Editing Machine, vagyis szabad fordításban a Borat kiegészítő riportjai, amik a vágógéppel rendelkező istálló padlójáról vannak címmel ellátott különkiadást elvileg több részre fogják bontani, és valószínűleg még az Oscar-gála előtt bemutatják a kampány részeként, de pontos dátumot még nem árult el az Amazon.

Itt lehet megtekinteni a hozzá készült rövid előzetest:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás