promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon-szerelem: mi van Gréti és Viktor között?
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár Grétinek van párja, úgy tűnik, Viktorral is alakul valami.

Szente Grétit, a Kihívók csinos egyetemistáját már többen is kiszemelték maguknak a fiúk közül. Kővári Viktor korábban nem is próbálta titkolni az érzelmeit, bevallotta Grétinek, hogy tetszik neki, de tiszteletben tartja, hogy otthon várja őt a barátja. Majd Fülöp Marci próbált meg közeledni hozzá; igaz, nem olyan nyíltan, mint Viktor, de így is egyértelműek voltak a szándékai.

Hozzá kell tenni, hogy Gréti sem könnyítette meg a fiúk dolgát, az egyik taktikai megbeszélésen úgy bepucsított Csepelnek, hogy a Kihívó teljesen zavarba jött tőle. Ezt az alábbi cikkben nézhetitek meg.

Miután a visszavágón is megverték a török csapatot, a Táborban Viktor igazán kedves szavakat intézett csapattársnője felé, és világosan tisztázta érzelmeit a lány iránt. Ezért cserébe pedig egy meleg ölelést kapott a lánytól, amit Viktor valószínűleg sikernek könyvel el.

Több néző is úgy gondolja, hogy Kővári Viktor akkora nőcsábász, hogy nem is az Exatlon Hungary-be, sokkal inkább a Love Island-be, vagy A Nagy Ő-be kellett volna jelentkeznie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás