promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gallusz Niki már a kapcsolatuk másnapján felvállalta barátnőjét, pedig heteroszexuálisnak vallja magát
Borítókép:  Forrás: RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Életünk története hétfői adásában Gallusz Niki és szerelme, Bártfai Laura alakult át Friderikusz Sándor segítségével. A 46 éves énekesnő 10 éve alkot egy párt Laurával, mégis heteroszexuálisnak vallja magát.

 

Az Álarcos Énekes első évadának győztese, Gallusz Niki hétfőn este Friderikusz Sándornak mesélt arról, hogy számára még mindig nem tisztázódott, hogy leszbikus. Még vár erre a felismerésre, teljes mértékben heteroszexuálisnak vallja magát. Ennek ellenére már 10 éve alkot egy párt Laurával, aki elmesélte, hogy Niki még soha nem adott okot neki a féltékenykedésre. 

Az időutazás első részében Gallusz Niki 66, Laura pedig 58 évesen találkozott egymással. Az énekesnő Jane Fonda-hoz hasonlította magát.

Szerelme, Laura viszont majdnem rosszul lett a stúdióban, amikor megpillantotta 20 évvel idősebb önmagát. "Soha többet nem akarok belenézni!" 

A pár ezután 40 év múlva találkozott újra: Gallusz Niki 86, kedvese pedig 78 évesen pillantotta meg újra egymást. Így fogadták ezt az óriási változást:

Az adás végén Niki dalra fakadt a stúdióban, amitől Lauránál azonnal eltörött a mécses. A színésznőnek és szerelmének hatalmas élmény volt Friderikusz Sándor időutazó műsora, ahol szerintük rengeteg empátiát lehet tanulni az idősekkel szemben.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás