promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Jude Law Hook kapitányként az élőszereplős Pán Péterben - fotó
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lesifotók készültek Jude Law-ról a Pán Péter forgatásán, mint Hook kapitány. Gyakorlatilag felismerhetetlen lett a színész!

Március közepén kezdődtek el a Disney-féle Pán Péter & Wendy forgatási munkálatai, amelyekben olyan szereplők alakítják kedvenc karaktereinket, mint Ever Anderson (Wendy), Alexander Molony (Pán Péter), Yara Shahidi (Csingiling), Alan Tudyk (Wendy édesapja), Molly Parker (Wendy édesanyja), és Jim Gaffigan (Mr. Smee).

Persze nem feledkezhetünk meg a főhős nemeziséről, a rettegett kalózkapitányról, James Hook-ról, akit már számos kiváló színész formált meg az élőszereplős adaptációkban, többek között Dustin Hoffman a Hook-ban, és Jason Isaacs a 2003-as Pán Péterben.

A Disney 2022-ben debütáló verziójában a Sherlock Holmes-filmek Watson doktora, és a Legendás állatok-széria Dumbledore professzora, Jude Law bújhat a félkezű kalóz bőrébe, és néhány lesifotónak köszönhetően most meg is nézhetjük, hogyan fest majd Hook kapitány az új filmben.

Az alábbi fotóról először nem is Hook kapitány jutott eszünkbe, hanem Tavington ezredes karaktere A hazai című filmből, akit az a Jason Isaacs alakított, akit fentebb már megemlítettünk, mint James Hook egykori megformálóját. Szóval érdekes párhuzam vonható a két film, és a két színész között. Ebből is látszik, hogy jól sikerült Jude Law elmaszkírozása, hiszen szinte fel se lehet ismerni őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás