promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will.i.am piacra dobta a bluetoothos Xupermask-ot
Borítókép:  Forrás: honeywell.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Black Eyed Peas sztárja egy olyan okosmaszkot tervezett, amely a koronavírus elleni védekezés mellett, zajszűrős fülhallgatóval és ventillátorokkal is rendelkezik. 

A Black Eyed Peas frontembere a zenélésen kívül a technológiai újdonságokkal is szívesen foglalkozik. A 46 éves zeneszerző korábban már okosórát és vezeték nélküli fülhallgatót is fejlesztetetett, bár egyikből sem lett nagy siker. Sőt, a 2014-es okosórát az év legrosszabb kütyüjének választotta az egyik szakmagazin. Ennek ellenére Will.i.am nem futamodik meg a további fejlesztésektől. Most egy bluetoothos arcmaszkot tervezett, amelyben zajszűrős fülhallgató, LED lámpa és ventilátorok is található. Természetesen a maszk véd a koronavírus ellen is, HEPA-szűrővel rendelkezik, amelyet 30 naponta lehet cserélni. 

A Xupermask nevű újdonságot csütörtökön el is kezdték forgamazni a xupermask.com-oldalán. Két színben, feketében és fehérben kapható. A Will.i.am féle maszkhoz átszámítva körülbelül 90 ezer forintért lehet hozzájutni. A forgalmazó cég európai rendeléseket is teljesít. -írja a hvg.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás