promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saw X: máris készül a Fűrész 10. része
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még be se mutatták a 9. részt, de már készül a Saw X címet viselő Fűrész 10. része.

Mikor James Wan és Leigh Whannell megcsinálták a Saw 0.5 címet viselő rövidfilmet, ami a legelső Fűrész-alkotás volt, valószínűleg nem is gondolták volna, hogy 17 évvel az eredeti mozifilm bemutatása után egy egész horror franchise épül az első etapra, ami elindította Wan és Whannell karrierjét.

Bár a Jigsaw - Újra játékban címet viselő 8. epizód elég nagy csalódást okozott a széria rajongóinak, Chris Rock előállt egy olyan ötlettel, ami azonnal felkeltette a Lionsgate érdeklődését, és zöld utat adtak a 9. résznek, hogy feltámassza vele a haldokló a Fűrész-univerzumot.

A pandémia miatt sajnos ezt a filmet is el kellett halasztani, de úgy tűnik, május 14-én már tényleg bemutatják az amerikai mozikban, és bízzunk benne, hogy Magyarországon sem kell rá sokat várni; persze azt még nem tudni, hogy a mozik mikor nyithatnak ki.

Hihetetlen, de mégis igaznak tűnik az a hír, ami legutóbb felrobbantotta az internetet, ugyanis a Bloody Disgusting szerint már fejlesztés alatt áll a tizedik Fűrész-film is, ami stílusosan a Saw X címre hallgat.

Erről sajnos semmi többet nem lehet tudni, de valószínűleg azt az irányt fogja tovább vinni, amit Chris Rock most a Spirál: Fűrész hagyatékában elindított. A Fűrész 9. részének legújabb előzetesét alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás