promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tobey Maguire 14 év után újabb esélyt kap Pókemberként?
Borítókép:  Kirsten Dunst és Tobey Maguire / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég vad pletykák keltek szárnyra, ugyanis a stúdió állítólag folytatni akarja az eredeti Pókember-trilógiát, amiben Tobey Maguire alakította Peter Parkert.

Sokak számára Tobey Maguire az igazi Pókember, hiszen ő volt az első, nagyszabású filmadaptáció főszereplője 2002-ben, így nagyrészt neki is köszönhető a Sony tulajdonában lévő Marvel-figura kimagasló népszerűsége. A Sam Raimi által rendezett alkotás akkora siker volt, hogy még két folytatást kapott, de 2007-ben búcsúznunk kellett a stábtól, ugyanis hiába terveztek egy negyedik részt is, a stúdió úgy döntött, hogy inkább új irányba viszi tovább a karaktert – most viszont úgy tűnik, hogy 14 év után mégis visszatérnének a gyökerekhez.

Egy belsős, de egyáltalán nem hivatalos információ szerint a Sony szeretné elkészíteni a Pókember 4-et Tobey Maguire főszereplésével, ráadásul úgy, hogy Sam Raimit is visszacsábítanák a rendezői székbe.

Tobey Maguire állítólag fel fog tűnni a Tom Holland-féle Pókember decemberben érkező harmadik részében, Sam Raimi pedig éppen a Doctor Strange folytatásán dolgozik, szóval könnyen lehet, hogy van alapja a pletykának.

A Marvel már jó ideje célozgat arra, hogy végre megjelenik a multiverzum, ami végtelen lehetőséget rejt magában, így egyebek között azt is, hogy a jövőben simán feltűnhetnek alternatív világok karakterei is az MCU-ban. Ezt Jamie Foxx Electróként való visszatérése is bizonyítja, mivel ő alapból Andrew Garfield Pókemberével csapott össze még 2014-ben, most mégis a Tom Holland-féle filmekben fog feltűnni.

Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy az eredeti Pókember-trilógia rajongói nagyon örülnének, ha a kedvencük, Tobey Maguire tényleg visszatérne – még akkor is, ha állítólag nem túl jó vele dolgozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás