promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Hemsworth lesz Maximus fia a Gladiátor folytatásában?
Borítókép:  Russell Crowe a Gladiátor című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy Chris Hemsworth és Russell Crowe annyira összebarátkoztak a Thor 4 forgatásán, hogy közösen szeretnék megcsinálni a Gladiátor folytatását.

2000-ben mutatták be a Ridley Scott által rendezett Gladiátor című epikus filmet, amiben Russell Crowe alakította Maximust, akinek lemészárolják a családját, rabszolgát csinálnak belőle, majd kegyetlen gladiátorjátékokon kell szerepelnie, hogy bosszút tudjon állni. Az alkotás hatalmas siker lett, 5 Oscar-díjjal jutalmazták (köztük A legjobb film), és most úgy néz ki, hogy jön a folytatás – de van egy kis bökkenő.

Russell Crowe is szerepel majd a Thor negyedik részében, és a hírek szerint annyira összehaverkodott Chris Hemsworth-tel a forgatáson, hogy elhatározták, közösen elkészítik a Gladiátor folytatását, ami Maximus fiáról szólna – csupán az a gond, hogy ő az eredeti filmben meghalt.

Állítólag Chris Hemsworth felesége, Elsa Pataky indította el az ötletlavinát, mivel szerinte nagyon hasonlít egymásra a két színész. Egyelőre pletykaként terjed a dolog, mivel egyáltalán nem erősítette meg senki hivatalosan, viszont mindenképp izgalmasan hangzik még a fent említett probléma ellenére is.

Ridley Scott amúgy már pár éve dolgozik a saját Gladiátor-folytatásán, amiben állítólag valahogyan vissza akarja hozni Maximust, szóval könnyen lehet, hogy Russell Crowe kora és túlsúlya miatt inkább a fiára terelik a történetet, Chris Hemsworth pedig egyszerűen tökéletes választás lenne a szerepre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás