promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt az Exatlon? Lázadnak a dühös nézők
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary folyamatosan veszíti a nézőit, mert rohamos zuhan a műsor színvonala. Könnyen lehet, hogy ez lesz az utolsó évad.

A TV2 saját maga alatt vágja a fát. Az Exatlon Hungary nézői közül egyre többen veszik észre, hogy kedvenc műsoruk színvonala folyamatosan zuhan, mert a készítők ebben az évadban látványosan sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a nevetségesen üres drámázásokra, a megrendezett és kellemetlen töltelék jelenetekre, a lényegtelen és semmitmondó párbeszédekre, valamint a súlytalan, tét nélküli nemzetközi viadalokra.

Ráadásul szerkesztőségünkhöz folyamatosan érkeznek a levelek a dühös nézőktől, akik Tóth Janka rejtélyes betegsége után teljesen máshogy nézik már az Exatlont, és rájöttek arra, hogy ez a műsor nem véletlenül egy sport reality; tényleg egy valóságshow, ami a 3. évadra már semmilyen értéket nem képvisel.

Csakis a nézettség a fontos, ami úgy tűnik, pont emiatt a műsorbeli változások miatt folyamatosan csökken. Bár eddig sem fordult elő, hogy Palik és ripacsai valaha is megverték volna az RTL Klubon ugyanabban a sávban futó Keresztanyu című sorozatot; sőt, még A mi kis falunk ismétlései is több nézőt vonzanak, mint az unalmas versenyek és a görcsösen megrendezett, pályákon kívüli sallangok.

A 13. héten is tisztán látszik, hogy az Exatlon Hungary megint lejjebb csúszott, ugyanis az előző heti közönségaránya volt az idei évad eddigi legrosszabbja, amivel alulmúlták az eddigi leggyengébb 10. hetet is. De erről bővebben olvashattok az alábbi cikkben.

Az Exatlon Hungary közösségi oldala is telis-tele van dühös nézői kommentekkel, akik inkább elfordulnak egykori kedvencüktől, hiszen ők is látják, hogy ez már teljesen másról szól, mint az első két évadban.

„Érthetetlen számomra TV2 hozzállása ehhez a müsorhoz. Fokozatosan csökken a nézettség a verseny nyilvánvaló manipulálása, a rengeteg felesleges, semmitmondó párbeszéd, és az erőltetett nemzeti viadalok folytatása miatt, ami alig érdekel valakit, mert nevetséges. És a TV2 egy alapban jól indult müsort /2 évvel ezelőtt/ lejárat, teljesen leamortizál”

- írja az egyik elégedetlen néző.

Hogy ezzel végleg befellegzett-e az Exatlon Hungary-nek? Nem tudni. Tudniillik a TV2-nek jelenleg ez az egyetlen olyan műsora, amitől nézettséget várhat, és amivel labdába tud rúgni az RTL Klub mellett. És ezt persze még mindig nem akarják elengedni; addig akarják nyújtani, mint a rétestésztát. Ezt bizonyítják a folyamatos személyi feltöltések is, szóval lehet, hogy még karácsonykor is az Exatlon Hungary elképesztően izgalmas futamai alatt fogjuk tövig rágni a körmeinket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás