promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Loki teszi helyre a szétbarmolt Marvel-univerzumot? – előzetes
Borítókép:  Loki szerepében Tom Hiddleston / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy a Marvel-filmek közkedvelt rosszfiúja, Loki lesz az, aki megmenti a Bosszúállók összekuszálódott világát – ráadásul egy mindössze 6 részes sorozatban.

A Marvel idén eléggé ráfeküdt a sorozatokra, hiszen nemrég került bemutatásra a nagysikerű WandaVízió, és jelenleg is ezerrel zakatol A Sólyom és a Tél Katonája. A Disney+-ra készülő alkotások remekül kiegészítik a Bosszúállók-filmekben látott világot, ami már kezd egyre káoszosabb lenni – de hamarosan érkezik egy széria, ami jó eséllyel mindent helyre tesz majd.

Június 11-én jön a Loki, ami Thor-szériából ismert karaktert helyezi középpontba, természetesen Tom Hiddleston főszereplésével. A történet szerint Loki teljesen összekuszálta a Marvel-filmek valóságát, mikor ellopta a Tesseractot, ezért most büntetésből ki kell javítania az így keletkezett hibákat.

Ez minden szempontból elég izgalmasan hangzik, ráadásul a mindössze hat epizódból álló sorozatban a közönségkedvenc Owen Wilson (Ünneprontók ünnepe, Marley meg én) is feltűnik, szóval könnyen lehet, hogy a nyár legérdekesebb alkotása lesz a Loki.

Itt lehet megtekinteni az új előzetest, amiben kapunk egy kis ízelítőt a műre jellemző humorból, és természetesen a szerteágazó cselekményből is, csak hogy biztosan ott legyünk június 11-én, mikor elstartol a várva várt széria:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás