promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„K*rvaság volt ez a részemről” – Verebes István csak a pénzért vállalta a Heti Hetest
Borítókép:  Verebes István / youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Verebes István kegyetlen őszinteséggel mesélt a Heti Hetesben való szereplésének okairól, és Havas Henrikről is.

1999-től egészen 2016-ig futott a Heti Hetes című műsor, aminek hosszú évekig az egyik kulcsfontosságú figurája volt az elismert író/rendező/műsorvezető, Verebes István. Nagy port kavart, mikor annak idején kiszállt, és sokan nekimentek az akkori kommentjei miatt, most pedig végérvényesen kiderült, hogy igazából csak a pénzért szerepelt a Heti Hetesben.

„A Heti Hetest kizárólag azért vállaltam el, mert a fiam épp akkor nézett ki magának egy egyetemet Londonban. Ami nem volt két fillér: több tízmillió forintos tétel. Ha a fiamnak nincs ilyen vágya, nem ülök be abba a műsorba. Igen, mondjuk ki, k*rvaság volt ez a részemről”

– árulta el Verebes István a Blikknek.

Manapság „semmilyen” viszonya van a Heti Hetesben szereplő kollégáival, pedig egykor voltak közöttük olyanok is, akikkel nagyon jó kapcsolatot ápolt. Havas Henrik is ide tartozik, de Verebes Istvánnak róla is megvan a véleménye:

„Az az igazság, hogy eljutottam oda, hogy kibírhatatlannak tartom a képernyőn, idegesít a modortalansága, a slampossága, a narcizmusa. Havast a Heti Hetes rontotta el. Ott mindenki szerepet játszott, ő volt a Tanár úr, a mindent tudó, mindenkit ismerő, »hatnapos« államtitkár figura. Aztán a műsornak vége lett, ő meg benne maradt a figurában. Nagy kár érte, mert egykoron az ország legjobb riportere volt.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás