promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a legbrutálisabb Tom és Jerry-epizód, amiben Tom macska valóban meghal
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Létezik egy nagyon durva Tom és Jerry-rész, amiben Tom macskát szó szerint kivégzik. Meg is mutatjuk, de csak saját felelősségre nézzétek meg!

Tom és Jerry-t az egész világon ismerik és imádják. Persze vannak, akik szerint egy rendkívül erőszakos mese, ami rossz hatással lehet a gyerekekre, de úgy gondolom, a mai rajzfilmek sokkal károsabbak, mint a régi idők nagy kedvencei.

Ugyanakkor tényleg vannak olyan epizódok, amelyek valóban durvák és brutálisak; nem egy van, amiben Tom macska meg is hal. Létezik például egy rész, amiben Tom lelke felszáll a Mennyországba, és azt mondják neki, hogy ha aláirat Jerry-vel egy nyilatkozatot, amiben megbocsát neki mindent, akkor a lelke örökre ott maradhat. De ha nem, akkor a pokol vár rá. Persze a végén kiderül, hogy ez csak Tom rémálma volt, így ez egy zárójeles haláleset.

Egy másik epizódban viszont Tom valóban felrobbantja magát, és a lelke, angyalszárnyakkal a hátán, egy felhőn ücsörögve felszáll az égbe.

A Tom és Jerry legdurvább részében viszont Tom macska nemcsak úgy meghal, hanem szó szerint kivégzik. A Két muskétás című epizódban Tom azt az utasítást kapja, hogy vigyázzon a sok-sok finomsággal megterített asztalra, amit ha nem tud teljesíteni, akkor guillotine általi halálra ítélik. Tom persze elbukik, és az epizód úgy ér véget, hogy látjuk a nyaktilót, ahogy felemelkedik a magasba, majd lecsap. Erre a kis szürke egér annyit mond, hogy:

„Szegény monsieur le macska!”

Ezután boldogan odébbállnak Jerry-vel. A szóban forgó epizódot alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás