promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre megérkezett Magyarországra a Wonder Woman 1984
Borítókép:  Gal Gadot a Wonder Woman 1984-ben / ProfiMedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mostantól a magyar rajongók is láthatják a Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman 1984-et, ráadásul az otthonuk kényelmében.

A világ túlnyomó részén tavaly decemberben mutatták be a sokak által várt Wonder Woman 1984-et, amiben Gal Gadot ismét előveszi a lasszóját, hogy rendbe tegye vele a rossz irányba haladó világunkat. Az alkotás igaz, hogy vegyes kritikákat kapott, de még így is hatalmas siker lett, viszont Magyarországon végül nem sikerült bemutatni – egészen idáig.

Az HBO Go-nak köszönhetően mától elérhető a Wonder Woman 1984, ráadásul egyből magyar szinkronnal, szóval nem kell tovább várnia a közönségnek Diana Prince legújabb, minden eddiginél különlegesebb kalandjára – a tévés premier viszont csak később lesz majd az HBO-n.

Ez hatalmas dolog, hiszen így otthonunk kényelméből élvezhetjük a DC gyönyörű hősének második saját filmjét, amiben Gal Gadot mellett feltűnik még Chris Pine, Kristen Wiig és többek között Pedro Pascal is. Aki szeretne egy könnyed, kedves, szórakoztató látványfilmet nézni, az gyorsan rohamozza meg az HBO Go-t és kattintson a Patty Jenkins által rendezett Wonder Woman 1984-re, mert jó eséllyel nem fog csalódni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás