promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rögtön két folytatást kap a Tőrbe ejtve, ráadásul Daniel Craig is visszatér
Borítókép:  Ana de Armas és Daniel Craig a Tőrbe ejtve című filmben / ProfiMedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix elképesztő összeget kínált a Tőrbe ejtve két folytatásáért, amikben újabb rejtélyekre keres megoldást a Daniel Craig által alakított zseniális nyomozó.

2019-ben mutatták be Rian Johnson (Looper - A jövő gyilkosa) sztárokkal teletömött Tőrbe ejtve című alkotását, amiben rejtélyes körülmények között meghal egy híres krimi író, és egy Benoit Blanc nevű, kicsit fura, de annál zseniálisabb nyomozó próbálja megoldani a csavarokkal teli ügyet.

Daniel Craig fantasztikus volt a Poirot-szerű karakter szerepében, és a film is elég nagy sikert ért el, így nem meglepő, hogy most egy igazán jó hírrel szolgálhatunk a rajongóknak.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Netflix 400-450 millió dollárt fizetett Rian Johnsonnak azért, hogy elkészítse a Tőrbe ejtve második és harmadik részét, amikben újabb különleges kalandokba keveredik a Daniel Craig által megtestesített Benoit Blanc.

Állítólag június végén kezdik forgatni Görögországban a folytatást, amiben elvileg csak Daniel Craig tér vissza, ugyanis a rendező azt szeretné, hogy Benoit Blanc egy olyan különálló figura legyen, aki járja a világot, és közben rejtélyeket old meg.

Az még nem derült ki, hogy pontosan mikor láthatjuk a Tőrbe ejtve 2-t, de minden jel arra utal, hogy valamikor 2022-ben érkezik a Netflixre, mivel már gőzerővel keresik hozzá a színészeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás